Tirsdag den 21. august kl. 17 i Karlslunde sognegård afholdes der fernisering af en kunstudstilling med pileflettet kurve som brugskunst og skulpturer. Det er Anni Tribe, Solrød som udstiller. Menighedsrådet er vært ved en lille forfriskning.

Pilgrimsvandring på Hedebostien - Taknemmelighed

Tirsdag den 21. august mødes vi kl. 17 fra Mosede til Karlslunde og kl. 17.15 ved busstoppestedet Møllehøj herfra går vi med små tænkepauser, samtaler og sang på Hedebostien fra Tune til Karlslunde. Udvalget sørger for busbilletter.

Onsdag d. 22. august kl 10, mødested Hundige Station. Vi besøger Synagogen i Krystalgade.
Vigtig tilmelding den 15. august med billelegitimation.
Pris 50 kr.

 

 

Sommerfester dels i Greve dels i Karlslunde sogn

Tidligere sommerfest i præstgårdshaven i Karlslunde
Tidligere sommerfest i præstgårdshaven i Karlslunde

Søndag den 26. august er der sommerfest kl 11 ved Greve kirke og kl. 13 i præstegårdshaven i Karlslunde. 
Begge steder er der underholdning, aktiviteter samt mad og drikke. Gå på deres hjemmeside for mere info.

Greve kirke

Karlslunde kirke

Onsdag den 29. august kl. 10 i Hundige kirke mødes i køkkenet hvor vi i fællesskab forbereder en frokost til os selv og kirkens personale.
Pris 40,- kr.

 

 

Torsdag d. 30. august  kl. 17.30-19 i Cafe Ask i Askerød. Maden koster 40,- kr.
Husk tilmelding senest den 22. august til Hanne Hummelshøj på hh@kildebr.dk.

Fredag den 31. august  kl. 18 til 22 er der Tune by night. I Tune Menighedscenter er det mest for børn og det starter kl. 18 til ca. 20.30 og i Tune kirke er der åbent for besøgende fra kl. 19 til 22.

Onsdag den 5. september  kl. 10 i Hundige kirke kommer tidl. direktør og nu stud. teol. Morten Bangsgaard, og fortæller dels om vigtigheden af etisk råd dels om den ændring han har foretaget sig i sit liv.

Onsdag den 5. september kl. 11 Karlslunde kirkegård lægger foreningen af "Danske allierede Våbenfæller" en buket blomster ved den canadiske flyvers grav på Karlslunde kirkegård i anledning af Soldatens Dag.

Onsdag den 5. september kl. 13.30 på p- pladsen ved Karlslunde kirke tager vi på udflugt til Tune Produktionsskole og Kursuscenter. Så har du en bil, så tag bilen til Karlslunde kirke. Har du ikke en bil så mød op på p-pladsen, og få et lift.
Tilmelding senest den 21. august på tlf. 4615 0644. Pris 50,-kr.

Søndag den 16. september kl. 12.15 mødes vi på p-pladsen ved  Karlslunde kirke straks efter dagens gudstjeneste går vi en lille pilgrimsvandring i den ny rejste skov nord for Karlslunde landsby. Temaet for dagens vandring er "Det, vi er omgivet af" Husk madpakke og noget at drikke.

Onsdag den 19. september kl. 14 i Karlslunde sognegård kommer pianisten Elisabeth Nielsen og spiller for os. Elisabeth Nielsen har vundet adskillige priser rundt om i verden.

Mandag den 24. september kl. 17.30 i Karlslunde Kirke og Sognegård og i år skal vi høre om hvad mennesket, oksen, ørnen og løven fortæller- ja eller hvad de 4 evangeilister Mattæus, Lukas, Johannes og Markus fortæller. 

Forside