"Pinse På Herrens Mark 2013 - Op på mærkerne!"

2. pinsedag samlede kirker og menigheder fra Greve og Solrød kommune ca. 500 mennesker til udendørs pinsegudstjeneste på Mosede Fort – og det blev trods de dystre vejrudsigter op til pinsen afviklet i strålende solskinsvejr.

 

Under temaet ”Op på mærkerne” blev pinsens budskab om at være sendt til verden med et godt budskab til alle belyst gennem salmer, musik, optrin og prædiken, samt en vandretur rundt til de forskellige kirker og gruppers pavilloner. Her kunne man f.eks. lave postkort med pinsemotiver, lave sit eget frimærke, blive fotograferet som engel eller studere den kristne motorcykelklub Exodus´ Harli´er på nærmeste hold. Postmand Per dukkede op i et optrin og bragte breve til sognepræsterne Christina Feddersen og Kirsten Senbergs fra Karlslunde og Karlstrup kirke, der i dagens anledning besvarede brevkassespørgsmål om pinsen. Gudstjenesten sluttede med nadver og altergang for alle.

Ved gudstjenesten blev der som sædvanligt samlet ind til et fælles projekt, nemlig Mødestedet på Vesterbro, som er en del af folkekirkens arbejde for flygtninge og indvandrere. Ved gudstjenesten blev der samlet i alt 3.358 kr. ind til dette formål.

Fotograf: Michael Rønne Rasmussen

 
Forside > Pinse på Herrrens Mark > Billeder 2013