3 tips til en hurtigere PC

Hurtigere pc

3 tips til en hurtigere PC

Har du en computer, der er lidt for langsom til at åbne programmer og starte op?
Så er denne artikel lige netop for dig. Jeg vil komme ind på 3 gode tips du kan bruge uden professionel assistance, der sikre dig en hurtigere oplevelse på computeren. Husk desuden at hvis du ikke rigtig bruger nogle programmer på din computer, andet end internettet, evt. Office-pakken, så kan det sagtens være at du lige så godt kan skifte til en Ipad. Den er noget billigere og noget hurtigere – da der ikke er alle de normale programmer. Se evt. mere om Ipads og Ipad covers her.

1. Hurtigere startup

Når du starter din computer op kan det være, at der er mange programmer, der starter op samtidig. Dette kan være irreterende og sænke hastigheden betydeligt, heldigvis er der en simpel løsning.

Tryk ctrl-alt-delete på dit tastatur dette burde få din jobliste frem, du kan herefter gå ind på start og deaktivere alle de programmer som du ikke vil have til at starte op når du tænder computeren. Når du har gjort dette burde din computer starte hurtigere op, så du hurigere kan komme igang med at bruge PC’en.

2. Ryd op på disken

Et af de største problemer din computer kan have og påvirke hastigheden er hvis din harddisk er overfyldt med unødvendige filer og data.
Der er 2 forskellige måde at rydde op i disse filer:

Første måde:
Gå til dit søgefelt på computeren og søg på kør når du åbner programmet skriver du temp. Dette vil vise dig alle de midlertidige filer og data, der ligger på din pc. Disse filer hentes ned på computeren for at gøre nogle internet besøg hurtigere, men de bliver på computeren selv efter deres nytte er gjort. Du kan derfor markere dem alle og trykke delete på dit tastatur og fjerne dem alle.

Anden måde:
Gå endnu engang til dit søgefelt på computeren og søg på diskoprydning dette program finder alle de filer du har på drevet og du kan herefter markere, hvilke du vil have fjernet fra din pc. Hvis du ikke har gjort dette længe så kan det give din computer en masse fri plads og øge hastigheden.

3. Optimer din windows 10 settings

Hvis du har Windows nye styresystem, så er der også her nogle ting du kan gøre for at optimere din hastighed på pc’en.
Windows 10 har en standard opsætning, der bruger meget af kræfterne på din computer. Du kan selv gå ind og eksperimentere på nogle af de grafiske indstillinger og se om det hjælper på din computer.

Konklusion

Hvis du følger disse 3 simple tips så burde du få en hurtigere computer og en bedre oplevelse når du skal bevæge dig rundt på internettet.