Blog

Læs mere om IT, teknologi og business her

stærke magneter

Derfor er der brug for stærke magneter i industrien

Man kan bruge magneter til mange ting. Her bruges de specielt meget i hverdagen, men det kan skam være lige så vigtigt at bruge stærke magneter i industrien.

Hvorfor vil du være digital nomade?

Hvorfor vil du være digital nomade? Der er megen snak om at man i dag skal være digital nomade – at det er vejen frem og den moderne måde at arbejde på i dag. Men det er en god ide lige at stoppe op og spørge sig selv om, hvorfor man gerne vil være nomade, …

Den perfekte kaffepause

Vi kender det alle sammen, vi har haft en lang dag på arbejdet, og skal have os en velfortjent kaffepause, men hvordan holder man egentlig den perfekte kaffepause? Det spørgsmål har vi stillet os selv og fundet frem til nogle gode råd og tips, til hvordan du holder den bedste kaffepause.

Disse programmer kan skabe værdi i dit firma

Der er en række programmer, som kan være med til at skabe værdi i dit firma. Både internt og eksternt – altså for dine kunder. Måske kender du allerede nogle af dem, og måske har du kun hørt om de resterende. Fælles for dem alle er, at de alle er brugbare.

Forbedr din handlekraft i direktionen med Executive Coaching

Virksomheder og organisationer gennemgår løbende ændringer, omvæltninger og forbedringer i takt med påvirkningerne fra deres omgivelser. Som ejerleder eller bestyrer af en virksomhed eller større koncern er der mange ting, som du skal have styr på.

Sådan undgår du omkostningsfulde nedbrud på IT-systemerne i din virksomhed

Alle moderne virksomheder i dag er dybt afhængige af, at deres IT-systemer altid er up and running. Driftsforstyrrelser og nedbrud er en omkostningsfuld affære, og der kan pludselig gå mange ressourcer til spilde, når fokusset tvinges fra kerneforretningen.

3 måder IT kan hjælpe din virksomhed

3 måder IT kan hjælpe din virksomhed Har du endnu ikke optimeret din virksomhed til at bruge IT på den rette måde i din dagligdag, er det på tide at undersøge, hvad IT netop kan hjælpe din virksomhed med.   Der er så mange opgaver, der kan blive nemmere, hvis du vælger at gøre brug …

3 måder IT kan hjælpe din forretning

3 måder IT kan hjælpe din forretning Der er ingen tvivl om, at IT kan hjælpe din virksomhed med at blive endnu bedre. Bruger du IT på den helt rette måde, er der ingen grænser for, hvad du kan få klaret på en brøkdel af den tid, det ellers ville tage dig. Er du endnu …

Et telemarketingbureau giver dig flere kunder – læs her hvordan

Driver du en virksomhed, og vil du gerne sælge mere til de kunder du allerede har, og have flere betalende kunder? Naturligvis vil du gerne det.

Hvem er længst foran på tech-fronten – danskerne eller svenskerne?

Hvem er langt foran på tech-fronten? For at svare på spørgsmålet i overskriften, så viser studier at Sverige er langt længere foran end Danmark, når det gælder teknologi. Derfor er svensk teknologi også klart at foretrække. Du kan læse meget mere om, hvorfor lige her og måske blive lidt klogere.