Få en 3D printet figur af dig selv

Få en 3D printet figur af dig selv

Hvis der noget der er helt sikkert her i dagens Danmark så er det da vi elsker selfies skal uploade hver dag med vores mobiltelefoner til  Snapchat og Facebook og tiktok og alle mulige andre sociale medier som jeg ikke behøver at nævne her. Hvis du spørger os så er der 3D figur af sig selv den ultimative selfie. derfor har vi udviklet dette produkt til 3D print hvor du kan få en 3D printet figur med dit eget ansigt på det er selvfølgelig også muligt at give en selfie videre og få 3D printet figur til en du holder af.

 

Bestil 3d printet figur af dig selv i dag

 

Er du en af dem der er overvejet at få 3D printed.dk af dig selv så er du kommet til det rigtige sted. og du behøver ikke at stoppe her Du kan selvfølgelig også få 3D print af din hund eller din kat hedder det et hamster eller din favorit test. 3D print er det kun fantasien der sætter grænserne. det kan du læse mere om her på denne blogpost eller du kan klikke på link og komme direkte ind på vores hjemmeside, uploade et billede selv at sidde og vente på at modtage din egen 3D figur med dit ansigt.

 

 Det er vigtigt at det billede modtager dig eller dine kære er et godt billede. Og hvad er så et godt billede til 3D print hos os. et godt billede af et billede der er taget et flot lys uden alt for meget baggrund. Foretrækker at få et billede forfra har du et billede fra siden. Hvis det er dig selv der skal være på på 3D actionfiguren så er det bare at tage mobiltelefon fra at tage et selfie hvis det er en din familie eller en af dine andre Kære Du ønsker at bestille et 3D print af Så kan du med fordel tage ind på de sociale medier Som du ved at I er på på at hente billeder der. vigtigt at det er billeder der ikke er for meget filter på på og som har et ansigt med udtryk som du gerne vil have med over. Det er nemlig sådan at det ikke er en til en nøjagtig kopi som vi laver men noget man mere populært kunne kalde en Disney udgave af ansigtet. Det betyder at vi tager udgangspunkt i de væsentligste Træk i ansigtet og på den måde en laver en en kreatur som er simpel. dette sikrer at at den 3D printet figur bliver perfekt Og at du får det gik rigtig. hertil kommer rigtig meget op i indpakningen Hvorfor der også til indpakning af de 3D print figur er rigtig mange flotte sjove muligheder på vælge imellem.

 

Der efterhånden rigtig mange services på internettet der tilbyder at du kan få en 3D printet tro kopi af dig selv og vi håber at du vælger at bruge vores 3D print kopi service hvis du er det mindste i tvivl LH eller har nogle spørgsmål eller kommentarer så sidder vi klar på mail og telefon til at svare på dine spørgsmål hos os at altid sådan at du kan modtage et fuldstændig 100% uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag. 

 

 Tak fordi du læste med. Jeg håber at du er blevet klogere på hvordan du selv kan få 3D printet den ultimit selfie som action figur af dig selv eller en af de nærmeste. hvis du vælger at klikke på linket Kan du ikke godt læse mere om 3D printed action figurer du også mulighed for at sende billeder i vores 3D print galleri og se varme af de projekter som allerede i dag Har det vinter. på vores hjemmeside Vil du også finde vores mailadresse og vores telefonnummer vores engagerede medarbejdere sidder klar til at modtage dit opkald eller din mail.de svarer gerne på alle dine tre spørgsmål og hvis du elsker det kan du også altid få lov at modtage 100% fuldstændig uforpligtende tilbud på 3D print.