Microsoft 365 – det åbenlyse valg som fundamentet I den moderne virksomhed

Microsoft 365 – det åbenlyse valg som fundamentet I den moderne virksomhed

Alle virksomheder har brug for klare og effektive kommunikationskanaler. Det er vigtigt, at formidling både internt og eksternt er let og kan nå ud til så mange som muligt. Denne store tilgængelighed skabes på mange forskellige måder, men en af de helt basale elementer er de programmer, som bruges til at skabe formidlingen.

Når du skal skrive en tekst, lave et budget eller Power Point, kan delingen af disse dokumenter begrænses, hvis du arbejder i programmer, der ikke er særligt udbredt. Du undgår dette problem ved at bruge Microsoft Office365, som er skræddersyet til brug på kontoret frem for i hjemmet, og her er tale om en platform, der er ekstremt udbredt og dermed let at dele information gennem.

Mere end bare Word

De fleste forbinder Microsoft-produkter med Word, Excel og Power Point. Programmer, du kan arbejde og skabe i. Microsoft Office365 har dog også mange andre funktioner. Du får:

  • Fildeling
  • Adgangsstyring
  • Programmer til kommunikation
  • Business intelligence
  • Sikkerhedsløsninger

Her er dermed tale om en utrolig effektiv pakkeløsning for mange virksomheder, men det er også en meget omfattende pakke, og hvis der ikke er en decideret IT-afdeling i virksomheden, kan det være en god idé at søge professionel hjælp til at få sat de mange forskellige funktioner op. Det er heldigvis muligt at finde professionel og dansk Office 365 support.

Se mod nord

Inu:It er en konsulentvirksomhed med afdelinger i både Grønland og Danmark, og de kan hjælpe dig med at få det fulde udbytte fra Office365. Det er et produkt med mange muligheder, men ofte udnytter du bedst alle funktionerne, når det er nogen, der virkelig forstår materialet, som står for det.

Du får ikke kun support til brug af systemet hos Inu:It. Du får også ekstra sikkerhedsløsninger, der kan beskytte virksomhedens data, og så er det samtidig muligt at få undervisning i, hvordan I selv kan udnytte systemets mange funktioner fuldt ud.

Læs om Inu:It her.

At hyre et konsulentfirma til at hjælpe dig i gang med Office365 er ofte en god idé, hvis der ikke er en konkret IT-afdeling i virksomheden. Det kan for eksempel være, hvis du er selvstændig eller blot driver en forholdsvis lille virksomheder. Her kan det være godt at outsource opgaven eller at få midlertidig hjælp til at blive sat ordentlig ind i produktet.