Den online freelancer er kommet for at blive

Den online freelancer er kommet for at blive

Med internettets komme er det blevet mere og mere populært for folk at arbejde online. Dette er sket i takt med, at internettet har nydt større udbredelse, og handlen på nettet er eksploderet i den senere årrække. Dette har medført et stort behov for folk, som kan skrive tekster til webshops og lave online markedsføring som for eksempel søgemaskineoptimering, annoncering på Facebook og opsætte Google Ads korrekt.

Hvis man er virksomhedsejer eller butiksejer, så har man som udgangspunkt brug for en online tilstedeværelse. Det er dog de færreste virksomhedsejere, som har de tekniske kompetencer eller tiden til selv at stå for deres online arbejde.

Det er her, den online freelancer eller virtuelle assistent kommer ind i billedet. En online freelancer hjælper den travle virksomhedsejer med at udføre alt det onlinearbejde, som han eller hun ikke har tid til selv at udføre. Samtidig er freelanceren projektansat og arbejder derfor kun i perioder, hvor der er behov for det. Fleksibilitet og nemhed er nogle af nøgleordene her.

Mød den virtuelle assistent og læs her om de typiske opgaver online

Navnlig under coronakrisen er der kommet større fokus på fjernarbejde og arbejde over internettet. Eksempelvis er mange konsulenter rykket online og udfører deres ydelser for kunderne over nettet.

Mange hjemsendte konsulenter og coaches har således haft stor glæde af at få en virtuel assistent fra Virtualassistant.dk til at hjælpe sig. På denne hjemmeside kan man få kyndig hjælp til at få opbygget en hjemmeside i det populære CMS system WordPress.

Man kan endvidere få hjælp til at få hjemmesiden søgemaskineoptimeret, hvor hjemmesidens indhold tilrettes, så den målrettes til Google såvel som hjemmesidens læsere. I dialog med den tekniske virtuelle assistent og online freelancer kan man således få hjælp til at komme højere op i søgeresultaterne.

Samtidig kan den virtuelle assistent og online freelancer også være behjælpelige med at forfatte tekster samt lave skarpe oversættelser mellem engelsk og dansk foruden at udføre forskellige forhåndenværende ad-hoc opgaver.

De mange fordele ved at ansætte en online freelancer

Den største fordel ved, at man som virksomhedsejer hyrer en online freelancer eller virtuel assistent til at hjælpe sig, er, at man derved nemt kan spare en masse tid, så man kan fokusere på sin egen kerneydelser.

Hvis man eksempelvis er ernæringscoach eller fremtidsforsker og har sit eget brand, kunder og events at holde styr på, så kan det være virkelig svært at have mange bolde i luften på samme tid. Onlinearbejdet med hjemmesiden kan nemt tage for meget tid i ens dag! Derfor giver det mening at få hjælp fra en online freelancer for, at man bedst kan fokusere på sine egne aktiviteter, som skæpper mere i kassen og giver større overskud på bundlinjen.

Derudover udføres arbejdet typisk som fjernarbejde, så man skal ikke finde kontorplads til onlinearbejderen. Endeligt hyres freelanceren eller den virtuelle assistent ind til at varetage en bestemt funktion i en overgang, så man slipper for at udarbejde ansættelseskontrakt. Den online freelancer er helt sikkert kommet for at blive!