Denne online investeringsplatform giver adgang til en gratis aktiesparekonto

Denne online investeringsplatform giver adgang til en gratis aktiesparekonto

Det bliver mere og mere almindeligt at købe aktier online for at investere sine penge. Der kan også være mange fordele forbundet med at investere i aktier, da forrentningen på almindelige bankkonti er blevet stærkt forringet over de seneste årrækker.

Faktisk kan man i flere sammenhænge opleve direkte negativ rente, hvis pengene bliver stående i banken. En anden mulighed for at tjene lidt penge er ved at føre pengene over på en aktiesparekonto. Læs mere i denne artikel.

Man kan være heldig at tjene penge, når man køber aktier

Det er ikke et ukendt fænomen at købe aktier. Det kan være, at man har tjent en del penge, som man gerne vil investere i, for at se om man kan tjene nogle penge.

Hvis man bliver god til at sætte sig ind i aktiehandel, forskellige kurser og forskellige aktievirksomheder, vil man på sigt kunne tjene gode penge på aktiehandel. Det er en måde at investere sine penge på, som kan medføre risiko for tab.

Til gengæld er der også noget større chance for at kunne tjene penge på at købe aktier frem for at have pengene stående på en almindelig opsparingskonto. Særligt indenfor den seneste årrække bliver det mere og mere relevant at investere sine penge i køb af aktier, da flere banker har valgt at indføre negativ rente, hvis man har for mange penge stående i banken.

Det betyder faktisk, at du med garanti vil have et tab af værdi, hvis du lader pengene blive stående på din almindelige bankkonto, i hvert fald hvis du har flere penge end det loft, banken har bestemt.

Saxo investor – adgang til gratis aktiesparekonto

En aktiesparekonto er en online platform der tillader dig at høste flere renter, end hvad du ellers kan opnå via almindelige opsparingskonto. Aktiesparekonto blev lanceret i januar 2019, hvor danskerne så småt begyndte at investere på denne anderledes måde.

Nogle danskere valgte det imidlertid fra, da de ikke mente, at det var bøvlet værd. På daværende tidspunkt kunne man kun investere 50.000 kr, hvor loftet nu er hævet til 102.300 pr. person.

Det gør det muligt på sigt at tjene mange penge, faktisk op imod 17% mere end på en almindelig konto. Over en årrække på 30 år, vil du kunne tjene 142.000 kr. hvis du indsætter 102.300 kr. på din aktiesparekonto i forhold til en almindelig opsparingskonto.