Det globale marked forventes at vokse med knap 8% fra 2021-2025

Det globale marked forventes at vokse med knap 8% fra 2021-2025

Det globale aromaterapidiffusor marked forventes at vokse med en CAGR på 7,98% i prognoseperioden (2021 – 2025).

 

Aromaterapi diffusorer hjælper med at forbedre luftkvaliteten og skabe et behageligt miljø og derved forbedre stemningen, samtidig med at de er gavnlige for helbredet. Desuden kan forbrugerne med brugen af ​​essentielle olier i aromaterapi opleve helbredende fordele med den innovative temperaturstyrede blide diffuserende teknologi.

Ultralyds aromaterapidiffusorer forventes at dominere det samlede marked i prognoseperioden på grund af deres egenskaber ved at bevare de terapeutiske egenskaber ved essentielle olier og skabe en behagelig atmosfære. På den anden side forventes forstøverne at være det hurtigst voksende produktsegment, da de tilbyder den bedste diffusion af essentielle olier i store rum uden at miste den terapeutiske værdi af olier.

Diffusorer, der anvendes i spa- og andre afslapningsapplikationer, har forskellige lysindstillinger og intensitetsindstillinger, som hjælper med at skabe en ekstremt behagelig atmosfære.

Rapportens omfang

Disse produkter er primært tilgængelige i ultralyd, forstøver og andre, som er tilgængelige via supermarked / hypermarked, nærbutikker, specialbutikker, onlineforhandlere og andre distributionskanaler. Efter geografi er markedet opdelt i Nordamerika, Europa, Asien-Stillehavet, Sydamerika og Mellemøsten og Afrika.

 

Øget bevidsthed

Med den øgede bevidsthed om de dokumenterede fordele ved essentielle olier for mental sundhed har der været en betydelig stigning i brugen af ​​olier til en naturlig måde at tackle angst og slid på. Aromaterapi får fremtrædende plads, især blandt bybefolkningen på grund af den skiftende livsstil og stigende medieindflydelse på det amerikanske marked. Efterspørgslen efter æteriske olier i USA er steget årligt, og en betydelig andel af essentiel olie produceret og importeret i landet går ind på markedet for aromaterapi. Især er den mest populære æteriske olie, der importeres i USA, citronolie efterfulgt af appelsinolie, pebermynteolie, tea tree-olie og eukalyptusolie. Stigende F & U-aktiviteter sammen med innovation inden for ekstraktionsteknikker forventes at styrke væksten af ​​anvendelser af essentiel olie inden for aromaterapi, især i de nye økonomier. Høje industrialiserings- og urbaniseringsrater i Indien, Kina, Mexico og Brasilien har påvirket slutbrugerindustrien i regionen, hvilket igen har ført til en større efterspørgsel efter aromater og duftterapier.

 

Sydamerika er det hurtigst voksende marked for aromaterapiske diffusorer

Aromaterapi får fremtrædende plads som en af ​​måderne til at forbedre forbrugernes stemning og sundhed. I dag ønsker forbrugere i Sydamerika at skabe stemningen i spaen eller Middelhavet derhjemme på grund af hektisk og travl livsstil samt en stigning i forskellige sundhedsproblemer. Dette øger igen salget af aromaterapidiffusorer i regionen. Derudover er tendensen med online shopping stigende på grund af den lette tilgængelighed, der tilbydes af e-handelswebsteder. Således er det stigende antal internetbrugere i Sydamerika sandsynligvis yderligere drivkraft for efterspørgslen efter aromaterapidiffusorer, der er tilgængelige via online kanaler. Desuden kræver forbrugerne med den voksende duftindustri naturlige dufte på grund af en stigning i sundhedsbevidsthed og bivirkning såsom allergier og toksiner forbundet med de syntetiske / kemiske produkter. Imidlertid kan direkte indtagelse af essentiel olie resultere i bivirkninger såsom udslæt og allergi. Således er aromaterapidiffusorer en af ​​de sikreste teknikker til forbrug af æteriske olier, hvilket kan øge indtægterne fra diffusormarkedet i de kommende år.