Få en Adidas aktie allerede i dag

Få en Adidas aktie allerede i dag

Er du en af dem, der altid er på udkig efter nye aktier til din portefølje? Eller vil du gerne i gang med at investere, men ved ikke helt i hvad? Så kunne Adidas aktier være en mulighed.

Tjen penge på din opsparing

Tidligere var aktiehandel for de få, men dagens mange handelsplatforme gør, at alle i dag har mulighed for at investere og tjene penge på deres opsparing.

Faktisk har vi i Danmark aldrig investeret så meget som nu.

I takt med at forrentningen på indestående i banker og sparekasser er faldet og med den stigende brug af negativ rente på opsparing, er investeringslysten i Danmark eksploderet.

Handel med aktier er naturligvis forbundet med en vis form for risiko: Du kan både tjene og tabe penge på dine aktier.

Men hvis du har flere penge stående på din bankkonto, end det loft banken har sat for indestående uden negativ rente, så er du sikker på at tabe penge, fordi den negative rente æder af din kapital. Og der er ikke noget, der tyder på, at de negative renter er på retur – tværtimod. Gennem de seneste år har flere og flere banker og sparekasser indført negativ rente på indestående, samtidig med at beløbsgrænserne for, hvornår der skal betales negativ rente, sættes ned.

Så er du også træt af at betale for at have dine egne penge stående, så er det måske en idé at begynde med at investere. Du kan tjekke den gode og sikre adidas aktie ud her.

Nem guide til køb

Hører Adidas til i din portefølje, så er du kun få klik fra dit aktiekøb: Den nemme måde er at gå aktieskole.

Skolens onlineguide fører dig sikkert igennem dit aktiekøb, så du undgår høj kurtage og uventede gebyrer.

Det første trin er, at du skal blot vælge den handelsplatform, du ønsker at bruge.

Dernæst skal du oprette en konto og overføre de penge, du ønsker at investere til kontoen. Du bestemmer selv, om du ønsker at investere meget eller lidt, mindstegrænsen for investeringer er dog 50 dollars.

Mere kræver det faktisk ikke at komme i gang med at investere.

I aktieskolen kan du desuden finde tips til aktiehandel, følge aktiekursen på din Adidas aktie live og i realtid, og du kan gå tilbage i tiden og følge aktiens udvikling gennem de seneste 12 måneder.

 

Kort om Adidas

Adidas aktier er udbytteaktier, som mange investorer synes er spændende, men du skal naturligvis selv afgøre, om Adidas aktier passer ind i netop din investeringsstrategi.

Adidas har været en af de førende aktører indenfor sportssko og sportstøj, siden tyske Adi Dassler, søn af en skomager, lancerede den første løbesko med de karakteristiske tre striber tilbage i 1949.

Og i de senere år har bæredygtighed været et af de store fokusområder hos Adidas, der blandt andet har udviklet sportssko produceret af genbrugsplast.

Så tror du på, at Adidas fortsat kan løbe sejren – og penge hjem til dig, så er det en god aktie at have i din portefølje.