Få pudset kontorets vinduer med en fast aftale

vindeuspudser

Få pudset kontorets vinduer med en fast aftale

Det er måske ikke noget vi tænker specielt meget over i hverdagen, men rene og klare vinduer kan være meget vigtigt for din virksomhed.

Der ligger en stor signalværdi i at have rene og klare vinduer, og det kan gøre forskellen om kunden besøger din forretning eller vælger en anden.

I denne artikel vil jeg komme ind på nogle af de områder lys og vinduespudsning kan påvirke dig, din virksomhed og dine ansatte.

Klare og rene vinduer giver resultater

Beskidte vinduer er ikke kun en faktor for potentielle kunder, men det påvirker også dine ansatte. Hvis du ejer en kontorbygning, så kan vinduerne have en stor indflydelse på effektivitet af dine ansatte og deres trivsel.

Naturligt lys og hjernen

Der er lavet mange forskellige undersøgelser på, hvordan vi mennesker bliver påvirket af lys og hvordan smudset og beskidte vinduer kan nedsætte effektiviteten, helbredet og humøret.

Den menneskelige hjerne bliver stimuleret af klart naturligt lys, dette betyder, der bliver produceret mere dopamin, der gør os gladere og i forlængelse også mere produktive. Lyset påvirker også det indre ur, hvilket betyder at hvis det naturlige lys bliver blokeret kan hjernen blive forvirret omkring hvilket tidspunkt på dagen det reelt er.

Kunstigt lys er ikke et godt alternativ

Kunstigt lys kan have sine fordele, men det er ikke en god erstatning for naturligt lys. Hvis vi kun bliver udsat for kunstigt lys samtidig med at vi kigger ind i en computerskærm hele dagen kan det have dårlige effekter.
Disse dårlige effekter kan rangere fra alt imellem små irritationer til spændinger i nakken, flimmer for øjnene og hovedpine. Dette vil uden tvivl påvirke dine ansattes effektivitet i en negativ retning, så fokuser på det naturlige lys.

 

Få en fast aftale

En vinduespudser giver rene vinduer, overlad vinduespudsningen til nogle professionelle, der kan sikre dig et smukt og rent resultat.

Det er uundgåeligt at vinduerne bliver beskidte af regn, blæst, sne eller andet, så sørg for at holde dem rene. Du kan med fordel lave en fast aftale med dine vinduespudsere, hvor de kommer på nogle faste tidspunkter og klare vinduespudsningen for dig.
Du vil sandsynligvis kunne få et tilbud, hvis du indgår sådanne en fast aftale, så du kan mindske omkostningerne.

Vi tænker ikke på hvor meget rene vinduer kan påvirke os, men det kan være en af de bedste investeringer du kan lave dig. Kunderne vil finde din forretning eller virksomhed mere tiltalende, medarbejdernes arbejdsmoral vil blive styrket og deres effektivitet vil blive optimeret betydeligt.