Få styr på dit digitale bogholderi

Få styr på dit digitale bogholderi

Rod eller uorden i regnskabet kan være stressende i hverdagen. Dertil kan det for mange mindre virksomheder være svært at nå i det daglige. Med mindre man har en ansat medarbejder til det.

Har I som firma styr på lovgivningen

Trods man måske har en ansat eller flere til bogholderifunktionen, kræver det også løbende indblik og kendskab til lovgivningen på flere områder. Det være sig bl.a. momsregler, skatteregler, opbevaring af data og bogføringsloven m.m. Det kan måske være svært at følge med som ansat, idet man også skal nå sit daglige arbejde. Selve bogholderiet.

Med et professionelt team i ryggen

Som nystartet virksomhed er det ikke altid, at man har råd til en fuld medarbejder. Ej heller en ansat til mindre timer. Heraf kan det være nyttigt at gøre brug af et professionelt team, som kender til alt indenfor regnskabsområdet – for eksempel https://retio.dk/. Men for større virksomheder kan det også være lønsomt at outsource eller få andre til at tage sig af sit regnskab. Så man kan anvende sine ressourcer på selve forretningsdelen. Især hvis man også er i en branche, som er op imod stærk konkurrence.

Regnskaber er ikke kun til for skat og moms

Regnskaber er alt andet end kun at have overblik over sin skat og moms. Via rådgivning sikres du som virksomhedsejer at udnytte de teknologiske muligheder for din virksomhed og derved opnå et stærkt økonomisk fundament. Som giver dig et hurtigt overblik i det daglige. Det gør, at du kan styre din virksomhed langt sundere. Både til gavn for din drift, indtjening og dit overskud.

Slip bekymringerne

Et økonomisk fundament giver overblik og langt større ro i maven. Ligeledes kan det sikre bedre beslutningerne på den korte men også lange bane. For hvis driften ikke hænger sammen, hvor der også er et lønsomt dækningsbidrag, tjenes der ingen penge. Med digitale løsninger herunder app samt et dashboard, får du hurtigt de data, du skal bruge for løbende optimering af din virksomhed. Det kan være, at du sælger for lavt på et marked og heraf skal øge prisen. Eller du skal gøre brug af mere reklame. Eller andre nødvendige tiltag.

Regnskaber til revision

Med god og konstruktiv dialog sikres du regnskaber med høj faglighed og kvalitet. Uanset hvilken branche, du begår dig i. Så har du spørgsmål eller blot i tvivl, om konceptet er det rette for dig. Så er det bare at tage kontakt små som store kunder.

At drive virksomhed må gerne være sjovt

Mange mennesker finder regnskaber kedelige. Dertil selve bilagsdelen. Men anvender man et godt og brugervenligt system, som dertil kan bidrage med hurtige tal. Så er man som virksomhed godt af vejen. Forstår man dernæst selve regnskabet, så kan det faktisk understøtte en sjov proces. For her kan ideer bidrage til bedre tal på bundlinjen afhængigt af, hvad man drømmer om for sin virksomhed. Men tal er også realistiske vel og mærke, hvis bogføringen sker korrekt. Så tal er faktisk nyttige for at handle sundt for sin virksomhed.