Sådan kan du købe vægpynt med EAN-nummer som offentlig virksomhed

Sådan kan du købe vægpynt med EAN-nummer som offentlig virksomhed

Hvis du er en offentlig virksomhed, så ved du sikkert allerede, at der er en række ting, du skal være opmærksom på, når du køber varer til din skole eller institution. Du skal f.eks. være opmærksom på at du benytter det korrekte EAN-nummer og evt. bruger-id når du handler.

Dette skal du gøre

EAN-nummeret er et af de vigtigste ting, når du skal handle elektronisk som en offentlig virksomhed. Webshoppen du handler hos, skal bruge EAN-nummeret til fakturaen for at den kan afsendes og godkendes.

Hvis du køber varer som en offentlig virksomhed, skal du altid indtaste din EAN-kode, når du gennemfører checkout. Ved at bruge EAN-nummer til at betale med på f.eks. en webshop, så fortæller du virksomheden at du er en offentlig institution, og har lov til at betale på denne måde. Virksomheden kan stille forskellige krav for at du kan få lov til at betale med EAN-nummer. Det kan også være at de henvender sig til dig, for at sikre sig at alt er ok, inden de sender varerne. EAN-nummeret består af 13 tal og som offentlig virksomhed kan du få jeres EAN-nummer af din nærmeste leder. Som forhandler er det ganske nemt at sende faktura til en offentlig virksomhed med EAN-nummeret. Gå til siden her for at købe med EAN-nr.

Hvad kan du købe af vægpynt?

Som offentlig virksomhed kan du købe mange forskellige ting inden for vægpynt til din virksomhed. Der er efterhånden brug for mange forskellige typer af vægpynt i en virksomhed, og der er derfor også mange forskellige typer af vægpynt, du kan købe til din virksomhed. Nogle af de mest populære typer af vægpynt, du kan finde i en virksomhed, er f.eks. wallstickers, emaljeskilte, plakater, fototapet, lærredstryk, træskilte og skærmvægge. Udvalget af vægpynt til din virksomhed er altså stort, og der er derfor også mange forskellige muligheder for at skabe en god og flot indretning i din virksomhed. Du kan bruge vægpynt til mange formål på skolen eller i institutionen. Du kan f.eks. vælge at lade vægpynten indgå i undervisningen, eller til læring af børnene i vuggestuen. Mulighederne er mange, og der er som regel masser af bare vægge at pynte op på.

Konklusion

Som du altså kan se, så er der rigtige mange forskellige typer af vægpynt, du kan købe til din virksomhed. Og med mange forskellige typer af vægpynt, følger også mange forskellige måder at bruge vægpynten på. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser når det kommer til at udsmykke jeres skole eller institution eller offentlige kontor med vægpynt. Og ved at bruge EAN-nummeret til at betale med, så bliver det hele lidt lettere. Jeg håber at denne artikel har givet dig noget viden om nogle af den vægpynt, du kan købe til din virksomhed.