Gin Hass® er nu et registreret varemærke

Gin Hass® er nu et registreret varemærke

Når du bestiller en Gin Hass cocktail på dit foretrukne diskotek eller cocktailbar, tænker du muligvis ikke mere over det. For det er vel bare en lækker cocktail, der altid kan få gang i det gode humør.

Men i 2020 blev den lækre cocktail til et registreret varemærke, og diverse diskoteker og barer kan ikke længere bruge navnet gin hass sådan uden videre.

 

Hvornår må man kalde sin cocktail en Gin Hass?

Du har formentlig været vant til, at du altid har kunne bestille en Gin Hass i nattelivet eller på dine ferier. Det kan du selvfølgelig stadig, men der er kommet et vigtigt krav til dem, der sælger cocktailen.

 

Hvis de ønsker at sælge en Gin Hass på deres bar, diskotek, restaurant eller andre steder, skal de benytte sig af den officielle Gin Hass® mango sirup. Den er heldigvis nem at få fat i på virksomhedens hjemmeside og bliver leveret lige til adressen.

 

Så hvis man kalder sin cocktail for Gin Hass, men bruger en anden mango sirup, er det faktisk ulovligt. Det er godt at være opmærksom på, hvis du er en af dem, der sælger Gin Hass i sin virksomhed.

 

Historien om Gin Hass®

Cocktailen Gin Hass stammer oprindeligt tilbage fra 2007. Derfor er det også en af de nyere cocktails på markedet.

 

Manden bag er bartenderen Kim Hass. Han underviste et hold af bartendere i Odense, hvor de mest af alt var interesserede i at få opskrifter på cocktails, der var nemme at lave. Det altafgørende for dem til de aftener på diskotekerne, hvor der var travlt.

 

Bartenderne satte pris på at kunne tilbyde en Gin Hass, og den blev hurtigt et populært valg på de fynske diskoteker. Siden da har den bredt sig til store dele af verden.

 

I dag er mange også glade for at lave cocktailen derhjemme, da den er så nem at lave. Den kræver hverken dyre redskaber eller mange forskellige ingredienser. Det eneste, man har brug for, er Gin Hass® Mango Sirup, gin, lemonsodavand, limes og isterninger.

 

 

Få fat i din egen Gin Hass® Mango sirup

Som nævnt er det nemt at få fat i sin egen Gin Hass® Mango Sirup, hvis du ønsker at kunne servere den for gæster eller lave cocktailen derhjemme. Du skal blot købe produktet på deres hjemmeside, hvor du nemt kan bestille den hjem til din adresse.

 

Når du først har den officielle mango sirup, så står det dig frit for at tilbyde en Gin Hass på dit menukort. Derudover bliver smagsoplevelsen dét bedre, da denne mango sirup er skræddersyet til lige præcis denne cocktail. Andre sirupper er produceret til en bred vifte af cocktails, hvor denne har en bestemt for øje.