HP303xl er gode printerpatroner til den mindre virksomhed

Computertastatur

HP303xl er gode printerpatroner til den mindre virksomhed

Hvis du har en mindre virksomhed og overvejer at anskaffe dig ny printer, eller i forvejen har en printer, der er kompatibel med HP303 blæk, så se med her. Der er nemlig penge at spare for din virksomhed ved at bruge HP303xl blæk. Det ser på overfladen ud som om, at HP303 eller kopi printerpatroner er den billige løsning, men de leverer ikke samme mængde blæk, og kopi printerpatronerne giver ikke mulighed for at blive dækket af garantien ved HP.

Fordelene ved HP303xl

Hvis du har en printer, som bruger HP303 printerpatroner, så kan du med fordel skifte taktik. Ofte går man efter det billigste på markedet, da det virker til at være den mest økonomisk fordelagtige løsning. Det er det bare ikke i det her tilfælde. HP303xl koster mere end HP303 og de ellers kopi blækpatroner, som er er på markedet. Selvom det koster mere i indkøbspris, så er der penge at spare. Du får nemlig meget mere blæk. Du kan købe HP303xl som en value pack hvor du får både den sorte blæk og cyan blækket i samme pakke. Det er de eneste 2 blækpatroner, du skal bruge, og så er du klar til at printe en masse papir ud i din virksomhed. Overvej om din virksomhed skal skifte over til en printer, som kan bruge HP303xl.

Hvorfor kan jeg ikke bare købe kopi printerpatroner?

Det kan være fristende helt at gå over til en af de mange kopi printerpatroner, der er på markedet. De er billigere end de originale, så det må da klart være en fordel, kan mange komme til at tænke. Udfordringen er, at HP ikke kan garantere for din printers levetid, hvis du anvender kopi printerpatroner. Er skaden sket og din printer får skader, vil HP ikke dække garantien. Der er også den klare ulempe, at kopi printerpatronerne ofte ikke leverer så meget printet papir, som de originale kan. Så selvom det i første øjekast ser ud til at være billigere, så vil det ofte ikke være det på den lange bane.