Hvad kan et cover gøre for din telefon? Guide til om et cover er det værd

Hvad kan et cover gøre for din telefon? Guide til om et cover er det værd

Denne artikel er til dig som er i tvivl om et cover er det værd for dig. Der er mange der i dag bruger et cover til deres telefon. Andre bruger skærmbeskyttelse, og så er der også mange der ingen beskyttelse bruger på sin telefon. Et cover har mange fordele, men også mange ulemper, og derfor er der mange der vælger forskelligt når det kommer til at beskytte sin telefon. Inden for covers er der også forskellige kategorier, der gør valget sværere. En iPhone 12 er rigtig dyr at købe. Dertil vil et cover som kan beskytte den kun udgøre en meget lille brøkdel af det samlede beløb.  Deraf kan det konkluderes at hvis et iPhone 12 Cover kan beskytte meget af skaden fra et slag, så kan det betale sig at købe et cover. Kan coveret ikke beskytte slaget, så er det ikke det værd. Et cover er dannet af et materiale der for det første er stødabsoberende. Det vil sige coveret beskytter mod den vibration der dannes ved et stød. Dette beskytter telefonens indre dele, og det gør telefonen normalt ikke, for telefonen har ikke et materiale der er stødabsorberende.

 

Forskellige typer covers

Det cover der er bedst til disse formål, er et flipcover. Flip Covers beskytter hele telefonen, mens standard covers kun beskytter bagsiden. Et flip cover kan man bruge til mange forskellige formål, eftersom det er det der beskytter telefonen bedst, så er det det bedste cover at vælge hvis man kan lide udendørs aktiviteter, som forskellige boldspil, eller cykling, og andre sport eller adventure aktiviteter. Det er den bedste beskyttelse man finder i et cover, men til gengæld har den også nogle ulemper.

 

Ulemperne ved et flipcover, er for det første at den er meget stor i det. Det betyder at du skal bruge mere af dine hænder for at holde fast på den. Har du allerede en stor telefon, såsom iPhone 12, så vil du opleve at telefonen bliver meget stor. Det betyder også noget for oplevelsen af at have den i lommen. Når du har en stor telefon i lommen, så vil det kunne mærkes når du går. Alt afhængigt af størrelsen af dit cover, og din telefon, og de bukser du har på, så vil du kunne mærke telefonen stramme omkring dine bukser som strammer på dine ben. Standard covers vil til gengæld ikke fylde så meget, mens at de ikke beskytter lige så meget. Skærmbeskyttelse er det som beskytter telefonen mindst, men også det som fylder mindst. Find et cover du også kan lige på udseendet. Det kan f.eks. være på en side som har et stort udvalg som f.eks. Coverguide.dk.