Oplader til iPhone – Guide til køb af opladere til iPhone

Oplader til iPhone – Guide til køb af opladere til iPhone

Skal du til at købe en ny oplader til din iPhone eller en ny oplader til en ny iPhone, så er ligegyldigt hvad vigtigt at finde en oplader, som kan gøre dig tilfreds. En iPhone uden en oplader, er så godt som ingen værdi for dig, og derfor er det vigtigt du vælger en oplader som kan det som du ønsker. Denne artikel vil gøre dig opmærksom på andre typer opladere, så du kan vælge den som passer ind i dit behov, og måske lære om en oplader som du ikke førhen kendte til.

 

Trådløse oplader til iPhone En trådløs oplader, ændrer spillereglerne for opladere generelt. Med en trådløs oplader til iPhone, så sparer du for det første et par sekunder hver gang du skal oplade, for det ikke er nødvendigt at placere stikket i din telefon, og derefter i adapteren, eller i computeren. Med en trådløs oplader, placerer du den bare ovenpå den trådløse oplader, og bliver du først vant til dette, så er det svært at gå tilbage. Den trådløse oplader kommer i mange forskellige varianter. Nogle af de trådløse opladere, fungerer også som en powerbank, så du kan have den med på farten. Dette er blevet meget populært til iPhones, og  de trådløse opladere fungerer generelt rigtig godt til iPhones. En trådløs oplader kan også komme med forskellig features. For det første så findes der trådløse opladere med hurtigopladning, supporteret op til 20W eller 15W, alt afhængigt af den telefon man gerne vil oplade. Primært anbefales 10W opladning til de fleste opladere til iPhones, for det er den hastighed de fleste iPhone opladere er kompatible med at køre på.

 

Andre typer opladere til iPhones

 

Man kan vælge at oplade sin iPhone med 2 forskellige metoder inden for standard opladning til iPhone. De forskellige opladere til iPhones består af opladning gennem kabel ind i USB apparat der kan oplade. Dette kunne f.eks. være en MAcbook, eller en strømstik med en USB indgang. Disse findes rundt omkring i verdenen. F.eks. i busser. Opladere kan også fås med en adapter som man tilknytter kablet. Fordelen ved adapteren er at man nnu også har mulighed for at bruge normale strømstik til sin opladning, men kan vælge at lade være med at bruge adapteren, og stadig oplade via normal USB. Dette giver en masse ekstra flexibilitet til sin iPhone, men ulempen ved dette er at den er sværere at transportere. Forestil dig at du i stedet skal have 2 ting med dig, og 2 ting at huske at tage med hjem. Kan du lave med dette uden problemer, så er det nok den med adapter der bedst til dig. Køber du en iPhone 11 og den nye oplader til iPhone, så husk også et iPhone 11 cover.