Hvorfor vil du være digital nomade?

Hvorfor vil du være digital nomade?

Hvorfor vil du være digital nomade?

Der er megen snak om at man i dag skal være digital nomade – at det er vejen frem og den moderne måde at arbejde på i dag. Men det er en god ide lige at stoppe op og spørge sig selv om, hvorfor man gerne vil være nomade, en digital en af slagsen, og om det overhovedet er noget for en.

Uforudsigelig hverdag

Hvis man er digital nomade, så har man også en lidt mere uforudsigelig hverdag. Det er nogle der godt kan lide, imens mange andre er meget imod det. For nogle mennesker passer det simpelthen ikke til dem, at de har en mere uforudsigelig hverdag og de skal i stedet have rigeligt med struktur.

Når man er digital nomade, så har man også mulighed for at rejse meget. Det betyder dermed også, at man ofte befinder sig i helt nye omgivelser en stor del af tiden. Og man skal derfor bruge en del energi på at navigere disse nye tilstande igen og igen. Dette er fantastisk for nogle og rædselsfuldt for mange andre – det kommer meget an på din personlighed om det passer til dig.

Meget rejsen

Derudover er der også meget rejsen frem og tilbage og mellem lande involveret i det at være digital nomade. Dette er igen noget, som nogle mennesker vil elske – imens andre hurtigt vil komme til at hade det.

At rejse sådan rundt betyder også, at du ikke kan have mange ting med dig fra sted til sted.