Bliv e-handels inspireret af eksperten Michael Ginnerskov jensen

Bliv e-handels inspireret af eksperten Michael Ginnerskov jensen

Har du en lille iværksætter gemt i dig? Du har sikkert set nogle af de gode iværksætterprogrammer i tv’et eller måske kender du en, som selv har bikset en forretning eller lignende sammen? Når man ser folk, som har givet sig hen til sine drømme, kan man næsten ikke undgå at få lyst til det samme.

Og hvis du har en super god ide, som du gerne vil have hele verden til at se, samtidig med at det også kan blive en ny karriere for dig, gælder det da bare om at springe ud i det. Og så kan du eventuelt lade dig inspireret af nogle, som allerede har opnået succes på det område, eksempelvis eksperten Michael Ginnerskov Jensen. Se mere her!

Går du med en drøm om iværksætteri?

Hvis du i lang tid har tænkt, at du gerne vil starte dit eget projekt eller en virksomhed, går du sikkert med en masse forskellige tanker. På den ene side er du nok meget oppe at køre og kan måske næsten ikke vente med, at du får lov til at udleve din iværksætterdrøm, men på den anden side er du sikkert også helt vildt nervøs for, om din ide nu er god nok, og om det overhovedet kommer til at blive en succes.

Men hvis du virkelig vil det her og kan mærke, at du brænder for det, så skal du ikke lytte til de negative tanker – du skal bare kaste dig ud i det. Og hvis du så kender nogle personer, som har godt styr på det, som du måske er lidt i tvivl om, når det kommer til at starte sit eget op, er du et godt skridt i den rigtige retning.

Gode råd fra eksperter på området

Hvis du ikke føler dig så tryg i alle dele af det at være iværksætter, så er det en meget god ide at lade sig inspirere af andre, som rent faktisk har styr på det, og som har nogle gode råd at dele ud af – det kunne eksempelvis være en ekspert som Michael Ginnerskov Jensen.

Han er iværksætter indenfor e-handel og vil derfor kunne komme med nogle gode råd til dig, som også står og skal sætte gang i e-handel, men som måske ikke har prøvet det før. Med disse råd fra en ekspert på området kan det virke lidt mere trygt at skulle i gang med iværksætteri.