Covid-19 har sparket til den digitale udvikling

Covid-19 har sparket til den digitale udvikling

I disse coronatider, hvor man opholder sig mere derhjemme og bruger mere tid på nettet, er der også blevet puffet til den digitale udvikling. Det er blandt andet noget, som har gavnet diverse webshops, streamingtjenester, og hvad man ellers bruger af sider på nettet.

Det betyder altså, at lige nu er et rigtig godt tidspunkt at starte, hvis man gerne vil starte op som selvstændig og lave sin egen webshop. Herunder kan du finde nogle gode råd og ting, man bør tænke over, inden man starter op som selvstændig – for selvom det er et godt tidspunkt at starte på, skal man stadig tænke sig om og gå all-in på dette projekt.

Et godt tidspunkt at blive selvstændig

Når folk skal være mere derhjemme – grundet corona naturligvis – så betyder det også, at de fleste bruger mobil, computer og tablets meget mere end normalt – for hvad er der ellers at lave? Lige netop af den årsag er det også et rigtig godt tidspunkt at starte op som selvstændig på, da det vil give et godt skub i starten, som typisk også er der, man har brug for mest mulig medgang for at holde sig selv i gang.

Selvom at mulighederne for at klare sig godt i starten som selvstændig i lige netop disse tider, skal man dog lægge det samme arbejde i det og være klar over, at det kræver meget tid og arbejde at være selvstændig.

Overvej webshop og online salg

Men hvilken form for selvstændig skal du så være? Hvis det skal passe med de tider, vi befinder os i lige nu, og hvor du med større sandsynlighed vil få en god start, så er det måske en udmærket ide at starte din egen webshop til online salg.

For når folk ikke handler lige så meget i de fysiske butikker, fordi de helst skal være derhjemme, så er det netop noget, som kommer de online butikker til gode. Så det kan faktisk være en fordel at starte en webside op. Men du skal selvfølgelig også have hjertet med i det, for hvis man skal blive selvstændig, er det også vigtigt, at man er passioneret.

Få styr på alt det praktiske med en skarp plan

Når man starter med iværksætteri uden rigtig at have meget erfaring med det, er det vigtigt, at man holder sig selv oppe og laver en masse planer, så man hele tiden ved, hvad næste skridt er.

Som selvstændig er der nemlig rigtig mange praktiske ting, man skal tage stilling til – især når man lige er startet og endnu ikke har råd til at ansætte andre folk til at klare opgaver for en. Her skal man eksempelvis have styr på noget som emballage til webshop – i hvert fald hvis man sælger fysiske ting. Så det er vigtigt, at man lægger en plan, så man er sikker på, at der er styr på det hele.