2 forskellige måder at drive trafik til dit website

2 forskellige måder at drive trafik til dit website

Når man har fået lavet sit website, tænker de fleste at det bare strømmer med trafik til ens website. Gid det var sådan, men sådan er det desværre ikke. Det koster heller ikke det samme at leje butiks lokaler som det gør at leje dem på strøget i København. Jeg håber du forstår min sammenligning, du kan måske leje et butikslokale i Thy for lad os sige 5.000 og det koster ja 150.000 på strøget i København, jeg kender ikke priserne, det er bare forståelsen af du skal forstå det koster nogle penge for at ligge nogle steder og have en butik.

Vælger du at starte en webshop, men ikke ønsker at have en butik, kan du jo have dit lager i din garage, du skal ikke ud og leje butikslokaler, købe inventar og derefter trække kunder ind i din butik. Så det er langt billigere at starte en webshop, da du i mange tilfælde faktisk kan starte det uden at skulle ud og låne penge hvis du har 50.000 kr så kan du starte og bygge op, uden af gå bankerot.

Derfor skal du også bruge penge på online marketing for at kunne trække kunder til din forretning.

Start med lavt budget og byg på

Du skal finde frem til hvad der fungerer for din forretning, sørg for at A/B test for at finde frem til hvad der fungerer og ikke bare regn med at det du laver elsker folk derude. Det er en fejl mange begår når de poster indhold i deres annoncering på sociale medier som Facebook, Instagram og Youtube. Har du derimod 2-5 stykker indhold, som du kan teste op mod hinanden, får du meget mere data til at finde frem til hvad der fungerer. Du kan starte fra 100 kr om dagen og begynde at kæmpe dig op eftersom du begynder at få salg i butikken. Kan du ikke selv sætte det op, kan de være en god ide at kontakte en online marketing partner, som har forståelse for sociale medier og tilbyder alle de forskellige digitale ydelser.

Anbefalinger fra andre websites/personer også kaldt linkbuilding nyere tid kan vi også kalde det influencer marketing hvis de altså driver en blog, fungere det på den måde at du får lov til at gæste blogge på et site. Har du en strikke webshop, kunne de være du kunne finde nogle strikke interesserede som har en blog eller noget, hvor du kan få lov til at lave et gæsteblogindlæg. Det giver bedre rankings til dig, hvis du finder sites som passer til din side og dem du tænker på allerede har trafik og en følgerskar, så kan det være en god forretning for din forretning at lave en aftale med dem.