Disse programmer kan skabe værdi i dit firma

Disse programmer kan skabe værdi i dit firma

Der er en række programmer, som kan være med til at skabe værdi i dit firma. Både internt og eksternt – altså for dine kunder. Måske kender du allerede nogle af dem, og måske har du kun hørt om de resterende. Fælles for dem alle er, at de alle er brugbare.

 

Husk at du altid kan købe billige programmer og software på denne hjemmeside.

 

Pushbullet

Hvis du godt kan lide at skifte mellem computer og telefon i løbet af dagen, så er Pushbullet et meget godt program til dig. Du kan sende beskeder fra din computer, og du kan se din telefons notifikationer på en tablet eller computer. Du kan også dele links og se filer uden at skulle sende dem til dig selv på tværs af dine enheder.

 

Calendly

Du skal virkelig have Calendly, hvis du har mange møder eller bare har møder generelt. Calendly fjerner alle former for forhindringer, når det kommer til at aftale et mødetidspunkt. Du synkroniserer din kalender med programmet, og så vil folk kunne booke en tid eller et møde hos dig af en bestemt varighed. Er du sælger, så er dette det perfekte værktøj for dig.

 

RescueTime

Dette program viser dig, hvornår du er produktiv i løbet af dagen, og hvornår du ikke er. Du kan se, hvordan du har brugt din tid ved computeren, og så kan du gøre noget ved det, hvis du spilder for meget tid på alt muligt, du ikke skal lave.

 

Google Drive

Dette er ikke kendt som et program, men det fås også som et program. Hvis din virksomhed har Google Suite (G Suite), så kan I hente dette program og synkronisere filer på tværs af jeres enheder. Det er også en nem måde at dele filer med kunder på. Du skal ikke uploade dem forskellige steder, da det jo er en del af Drive-funktionaliteten. Derudover har alle altid den opdaterede version, da den kun er gemt ét sted.

 

Microsoft Office

Office er virkelig noget af det bedste, Microsoft har lavet, hvis man ikke tæller Windows med. Der er så mange funktioner, og alle kender deres programmer meget godt. Vi er rimelig sikre på, at I allerede anvender Office pakken i jeres virksomhed, men anvender I alle funktioner og alle programmerne i pakken?

 

Hvis du ikke har lagt mærke til det, så har Microsoft skiftet Office pakken ud med Office 365, og de har også skiftet Skype for Business ud med Microsoft Teams. Teams er virkelig et brugbart program, når du skal have interne møder og eksterne møder. Du kan faktisk kombinere det med Calendly, så du kan holde dine online møder over Teams. Snakker I engelsk, så kan teams også automatisk transskribere, hvad der er blevet sagt. Det gør det meget nemmere at søge i, og så skal du heller ikke tage noter.