En flot hjemmeside, skaber ikke altid de kunder du mangler – det gør marketing.

En flot hjemmeside, skaber ikke altid de kunder du mangler – det gør marketing.

Nu har du endelig fået en flot hjemmeside og alt spiller bare. Produkterne er på plads, priserne er sat korrekt og måske endda lidt lavere end konkurrent og det eneste der egentlig mangler at ske er, at du så også får nogle kunder i butikken. Desværre, så er en flot, moderne og tillidsvækkende hjemmeside ikke altid nok, for at få kunder ind i butikken. Her er det marketing der er nøgleordet.

I dag findes der utrolig mange forskellige måder at dyrke marketing på. Der findes både e-mail marketing, Facebook Ads, Google Ads, LinkedIn Ads – ja, sågar findes der Pinterrest Ads. Og så findes der SEO. SEO står for Search Engine Optimization og selvom det kan være lokkende at betale sig fra at få kunder ind i butikken, så kan det hurtigt blive en dyr (mis)fornøjelse, ift. f.eks. SEO.

For få år tilbage, var både danskere og folk i andre lande meget mere modtagelige overfor betalt annoncering, som f.eks. Google Ads og Facebook Ads er. Men i dag, ser vi dem over det hele og dermed bliver vi også mere resistente. Vi gider f.eks. ikke køber den printer, når vi ikke selv har gået med tanken om at købe en printer eller lign.

 

Få en god plads på Google og få flere kunder i butikken

 

SEO er en god ting, fordi det er noget vi som mennesker selv aktivt søger efter. Når vi står og mangler et par nye sko, skal finde den bedste ejendomsmægler i området eller blot leder efter en god opskrift på pasta. Derfor kan det være alfa og omega, at have en god placering i Googles søgefelt som også kaldes SERP.

 

Selvom det er drømmen for langt de fleste virksomheder at ligge nummer #1, så kan det være en virkelig hård opgave. Google bruger mere end 200 forskellige parametre til at rangere forskellige hjemmesider og de kommer hvert år med ca. 3 store opdateringer, der ligesom ryster posen. Det kan derfor tage sin tid at sætte sig ind i dem alle sammen.

Derfor kan det være en god idé at få et professionelt SEO-bureau til at hjælpe med denne opgave, så man hurtigere kan ramme den placering man gerne vil opnå. De kender nemlig både alle de ting du bør og skal gøre og alle de ting du bør holde dig fra at gøre i jagten på førstepladsen!