Et flyttefirma kan stå for hele flytningen, når I skal rykke i nye lokaler

nyt kontor

Et flyttefirma kan stå for hele flytningen, når I skal rykke i nye lokaler

Som mindre firma, der arbejder på at få større vækst og er afhængige af, at arbejdet fortsætter i samme tempo, for at omsætningen kan fortsætte som hidtil, kan en flytning være en stor udfordring. Det kan betyde mindre effektivitet i arbejdsdagen, forstyrrelser i arbejdsgange og koncentration og logistiske udfordringer.

Vil I gerne undgå den slags problemer og udfordringer, er et flyttefirma måske den helt rigtige løsning for jer. Det giver en mere organiseret og overskuelig flytning, der glider på skinner og ikke kommer til at optage mere tid end højst nødvendigt.

Du kan læse mere om firmaflytning ved at klikke her.

Vælg med fornuften

Det kan virke som en større udskrivning, når du skal betale for et flyttefirma, der kan stå for hele flytningen, men med lidt hurtig hovedregning vil de fleste komme frem til at den tid, der spares og de udfordringer, der undgås, hurtigt kommer til at gøre op for den pris selve flytningen ellers ville koste.

For rigtig mange betyder det, at der ikke er behov for at holde fridage eller skrue ned for tempoet i den almindelige arbejdsdag. Det er naturligvis helt afhængigt at, hvor mange af de involverede arbejdsgange I ønsker at flyttefirmaet skal varetage, hvor meget der skal flyttes og, hvor langt, der er til de nye lokaler.

Væg den rigtige løsning

Rigtig mange af de professionelle firmaer, der beskæftiger sig med erhvervsflytninger i stort format ved, at der er rigtig mange forskellige måder at gøre det på og, at det altid er en god idé at kunne præsentere firmaerne for en række forskellige, færdige pakkeløsninger, der indeholder alle de forskellige dele af flytning, der kan in- eller ekskluderes efter ønske.

  • Skal flyttefirmaet stå for nedpakning?
  • Er der specielle møbler eller andre ting, der skal flyttes?
  • Indebærer det tunge løft af eksempelvis pengeskabe etc.?
  • Skal møbler skilles ad og samles igen?
  • Skal flyttefirmaet være involveret i udpakningen?

Alt efter, hvor meget hjælp I ønsker, kan der sammensættes den helt rigtige pakke til jeres behov, der gør flytningen så hurtig og effektiv som muligt.