Rene vinduer sender de rigtige signaler til kunderne

vinduespudser

Rene vinduer sender de rigtige signaler til kunderne

Du står foran et stort og vigtigt møde med en kunde, et møde der kan være afgørende for din virksomheds fremtid, hvordan klæder du dig på til mødet? Møder du op med sokker i sandaler og med en undertrøje og et par shorts? Højst sandsynligt ikke. Det handler nemlig om udstråling. Vi mennesker bruger kun 7 sekunder på at danne os et indtryk af andre mennesker, og derfor kan din påklædning have stor betydning for, hvordan du bliver opfattet under resten af mødet.

Det samme gælder for din virksomhed. Tropper du op til mødet i dit stiveste puds, med jakkesæt, dyre sko og dit mest eksklusive ur, så sender du et signal om at du har styr på tingene, men hvis din virksomhed så ligner et gammel beskidt haveskur, så er der pludselig noget der ikke stemmer. Pludselig skaber du et indtryk af, at du kun tænker på dig selv og ikke værner om din virksomhed. Det handler om at skabe en helhed.

Skab en symbiose mellem virksomhed og ansatte

Hvordan skaber du så en helhed, og hvordan kan du skabe et godt førstehåndsindtryk over for kunden på bare 7 sekunder? Det handler om at have styr på detaljerne. Har du styr på detaljerne, så sender du det helt rigtige signal overfor kunden, allerede inden mødet starter, eller inden kunden træder ind i butikken.

Start derfor med at gør din virksomhed indbydende. Dette kan du gøre ved at have skinnende rene vinduer. Rene vinduer kan sende et signal om at du værner om din virksomhed. Dette får straks kunden til at tænke, at du tror du det du laver. I sidste ende kan det gå hen og blive helt afgørende, for om du skaber et salg eller ikke.

Få derfor en erfaren vinduespudser til at pudse vinduerne i din virksomhed. Så fremstår din virksomhed både professionel og flot. En vinduespudser kan klare arbejdet på kort tid og samtidig på en miljøvenlig måde. Så sender du de helt rigtige signaler til kunderne. Skal du bruge en erfaren vinduespudser til din virksomhed, så kan du læse mere på: https://www.faapudset.dk/. Så skaber du en symbiose mellem virksomheden, de ansatte og dig selv.

Forskellen på et salg og et afslag, kan ligge helt nede i detaljen. Det hele handler om at fremstå som en der har styr på sine ting, og som en der brænder for det man gør. Lige præcis dette kan være afgørende for din virksomheds fremtid.