Få en mere sikker tid på internettet

IT-løsning

Få en mere sikker tid på internettet

Internettet er måske den bedste opfindelse i menneskets historie, der har gjort det muligt at kommunikere og dele viden over hele verden på kort tid.
Men det er dog ikke alt sammen godt, man begynder også at høre flere og flere historier om folk, der bliver snydt eller hacket på internettet. Det er også teorier om at vores besøg og data bliver overvåget.

Hvis du gerne vil undgå at blive hacket og overvåget, når du er på internettet, så er denne artikel noget for dig. Jeg vil forsøge at komme med forskellige råd, som du kan følge for at gøre din tid på internettet mere sikkert.

Download en firewall

Hvis du gerne vil føle dig sikker på internettet så er en firewall eller antivirus program noget du skal anskaffe dig. En firewall kan spore og analysere de forskellige sider, som du går ind på og giver dig råd om hvad du burde gøre. En firewall kan hjælpe dig imod mange problemer.

Lav forskellige kodeord

Det kan være irreternede at have mange forskellige kodeord og de fleste vælger ét de kan huske og bruger det på alle de sites, som de besøger. Dette er imidlertid ikke en god ide, hvis en hacker skulle få fat på den på én af siderne, så kan alt din data og information være i fare. Lav derfor flere, så hvis uheldet er ude, så er du sikret.

Brug VPN

VPN står for Virtual Private Network og kan give dig den allerbedste sikkerhed når du begiver dig rundt på internettet. VPN vil kryptere den data og information som du henter og sender, så hackere og malware ikke kan læse den og bruge den imod dig.

Hvis denne lille guide har hjulpet dig, eller du søger mere hjælp og råd omkring it sikkerhed eller IT-løsninger, så kan du klikke ind linket her og få nogle flere råd og hjælp.