Flere og flere webbureauer tilbyder businesshosting

Flere og flere webbureauer tilbyder businesshosting

Er du interesseret i businesshosting, kan det være en god idé at tage en snak med dit webbureau, hvis du samarbejder med sådan et, da der er mange webbureauer, der efterhånden er begyndt at tilbyde det som en service for deres kunder.

Hvad er businesshosting?

Businesshosting er i bund og grund en meget stærkere hosting løsning, som kan være en god idé at vælge, hvis du har en virksomhed, hvor det er vigtigt for dig, at alle dine kunder altid kan få sig en god oplevelse, når de vælger at gøre brug af din side og dine services.

 

Som virksomhed har du jo ikke råd til, at din hjemmeside indlæser langsomt, eller at den kan være nede i tide og utide. Derudover er der mange virksomheder, der har hjemmesider med tusindvis af besøgende på samme tid, og her kan businesshosting også være en god idé, da den som regel er meget stærkere en fx shared hosting.

Hvornår skal du vælge businesshosting?

Du skal vælge businesshosting, hvis du gerne vil være sikker på at have en stærk hosting løsning, der kan holde din hjemmeside hurtig og oppe, selv når der er meget pres på. Det nytter jo ikke noget, hvis du arbejder på at få mange besøgende ind på din side, og den så går ned, lige så snart der bare kommer mere end 10 mennesker ind på den, på samme tid. Er du i tvivl om kvaliteten af din nuværende webhosting, kan det være godt at snakke med et webbureau om businesshosting for at være på den sikre side.

Du skal kunne stole på din hostingudbyder

Som virksomhed er det meget vigtigt, at du kan stole på din hostingudbyder. Der er jo mange virksomheder, bl.a. især webshops, der lever af, at deres hjemmeside er online. Går en webshop ned, er der jo ingen omsætning, og det er en katastrofe, hvis det sker for et webhotel. Så hvis du er lige så afhængig af din hjemmeside for at generere en omsætning, er det bare med at komme i gang med businesshosting med det samme.