Køb en professionel hjemmeside

Køb en professionel hjemmeside

Du kan købe en hjemmeside hos Copenti, hvor du som kunde er sikret et professionelt resultat, der tager udgangspunkt i din virksomheds brand og budskaber. Med Copentis store erfaring inden for webdesign, er de i stand til at designe funktionelle, æstetiske og moderne hjemmesider med et professionelt image.

Ved at vælge Copenti som hjemmesideleverandør får du ikke blot et digitalt visitkort. Du får en gennemført unik hjemmeside, der tager udgangspunkt i de kerneværdier, der kendetegner din virksomhed.

Copentis mål for vores kunders hjemmesider er, at de som leverandør understøtter virksomhedens strategi, som gerne skulle føre til øget omsætning. Copenti ønsker, at deres kunders hjemmeside får besøgende, der kan konvertere til kunder.

Derfor bør din virksomhed have en professionel hjemmeside

En af de bedste muligheder for at tiltrække opmærksom til din virksomhed, er at have en professionel hjemmeside. Med en unik hjemmeside kan din virksomhed få formidlet de ønskede budskaber ud til potentielle kunder.

Det er vigtigt at have et brugervenligt design. Hjemmesiden skal være overskuelig at navigere rundt i, og dertil bør alt indhold være relevant for de besøgende. Der bør være blikfangende informationer som vækker interesse hos den besøgende. Derudover skal hjemmesidens tekster være dragende, så man undgår at besøgende ikke klikker sig væk.

Responsivt design

Du har sikkert hørt før, at din virksomheds hjemmeside bør være mobilvenlig og responsiv.

Dette skyldes, at online trafik kommer fra flere forskellige enheder.

Hos Copenti sørges der altid for at skabe en fleksibel brugerflade, så indholdet på deres kunders hjemmesider tilpasser sig de forskellige skærmstørrelser på computer, tablet og mobiltelefon.

Det skal nemlig være nemt for dine kunder at finde relevante informationer og interagere med hjemmesiden.

Får mobilvenlige hjemmesider bedre placering på Google?

Ja, responsive hjemmesider får bedre placeringer på Google. Google vurderer hjemmesider ud fra tilgængelighed og en række andre faktorer, når en hjemmeside skal vises i søgeresultater.

Bedre placeringer på Google vil give mere trafik til hjemmesiden, og jo flere besøgende hjemmesiden har, desto mere relevant mener Google, at hjemmesiden er.

Sådan arbejder webbureauet Copenti med deres kunder

Copentis erfaring og viden om webdesign er stor, men for at din kommende hjemmeside bliver unik har de brug for dine input, ønsker og krav. Herunder kan du se, hvordan det anbefales, at opbygningen af en ny hjemmeside fungerer bedst.

Indledende fase

Copenti giver sig tid til at forstå din virksomheds koncept og værdier. Ofte tager en repræsentant fra Copenti ud og besøger din virksomhed, og har en dialog om vores ideer og forslag til udfærdigelsen.

Opsætning

Med det råmateriale, såsom grafik og tekster, som Copenti har fået af kunden, påbegyndes opsætningen af hjemmesiden. Copentis webudviklere laver første udkast af den digitale løsnings udtryk og layout.

Tilretning

Der skal som regel tilrettes i forhold til det første udkast. Rettelserne vil foregå i tæt dialog med dig, hvor du kan komme med feedback og konkrete ønsker til løsningens udformning.

Lancering

Når du er fuldstændig tilfreds med udtrykket på den digitale løsning, er næste skridt at få lanceret siden. Ejerskabet af siden vil blive overdraget til dig og du står nu med en tidssvarende og gennemført løsning, som arbejder for dig.