Sådan kan teknologi hjælpe din virksomhed

Sådan kan teknologi hjælpe din virksomhed

Teknologi hjælper mange virksomheder og iværksættere med at få mere ud af dagen eller at sørge for, at tingene spiller, som de skal. Det kan både være fysisk teknologi, som computere, eller ikke-fysisk teknologi som online applikationer. Der skal faktisk ikke særlig meget til, før man opnår en stor effekt. Det kan også gøres uden at skulle bruge alt for mange penge. I dette blogindlæg kommes der ind på, hvilke teknologier og værktøjer du kan anvende for at få mere ud af dagen (læs: booste din produktivitet).

Computer

Det er svært at anvende teknologi, i dette indlægs forstand, hvis du ikke har en computer. Det kan være svært at finde den rette computer, fordi der er en del ting, du skal tænke over. Noget af det vigtigste er selvfølgelig processoren (CPU). Du har sikkert hørt, at du skal købe en computer med enten i5 processor (hvis det er til almindelig brug) eller i7 processor (hvis det er til mere end almindeligt brug), men efter at konkurrenten AMD har lanceret deres Ryzen 5 serie, kan det også betale sig at købe en computer med AMD.

 

For at kunne følge vores næste tip, kræver det at du har en computer, der understøtter docking stations. Det er som regel dem med USB-C eller ThunderBolt stik. Du kan finde en oversigt over computere til docking stations her.

Docking station

Hvis du som de fleste allerede har en computer, behøver du selvfølgelig ikke at sætte dig ind i ovenstående – med mindre din computer ikke understøtter docking stations. Så kan det være, at du lige skal overveje at købe en der kan.

 

En docking station kan hjælpe dig med at få mere ud af din computer. Ja, det er fint at arbejde på en bærbar computer – men forestil dig, at du kan købe en 13 eller 14 tommer computer, som er meget praktisk på farten. Herefter kan du komme hjem og tilslutte den til 1, 2 eller 3 skærme og få den fulde oplevelse. Flere skærme er lig med mere produktivitet. Overvej derfor om du ikke skal investere i en docking station. Det er muligt at få en billig docking station, hvis man følger med på hjemmesider, der holder øje med priserne

Office 365 eller G Suite

Det er meget praktisk at kunne oprette og dele dokumenter med dine kollegaer uden at skulle sende filer til hinanden. Microsofts Office 365 løsning og Googles G Suite løsning er perfekte eksempler på “Office pakker”, som du kan anvende. Disse kører på nyere teknologi end de klassiske fra Microsoft, nemlig i skyen (cloud). Fordelen er, at du altid kan logge ind på din konto og arbejde videre. Dette kunne man ikke på samme måde tidligere.

 

Begge løsninger koster under 100 kroner om måneden, og pengene er godt givet ud.