Vælg den rigtige IT-løsning, når du skal ekspandere din virksomhed

Vælg den rigtige IT-løsning, når du skal ekspandere din virksomhed

Der kan være mange uforudsete udgifter og ikke mindst udfordringer ved at udvide sin virksomhed. En af dem, som man kan komme til at tage for givet, er IT. Alt afhængig af hvad man beskæftiger sig med, skal man forholde sig til, at man har den rigtige software til de rigtige opgaver, så ens medarbejdere har de rigtige værktøjer til at udføre opgaverne. Arbejder man med følsomme oplysninger, kan det også være lovpligtigt at have den korrekte kryptering på computerne, der bliver arbejdet på.

Særlig vigtigt er det, hvis din virksomhed beskæftiger sig med tunge emner såsom grafisk design eller på anden vis har opgaver, der kræver meget computerkraft og specialiseret software, der kan være svær at udvælge, hvis man ikke har erfaring med omfattende IT-løsninger.

Hvis du som virksomhedsejer ikke selv er ferm til IT, kan det være en god idé at udlicitere opgaven. Hvis du har en lille virksomhed, kan det som oftest ikke betale sig at ansætte en IT-afdeling. Det er billigere og lettere at få et eksternt firma til at sætte ens IT-løsning op.

Vælg den rigtige IT-udbyder

Et bud på et firma, der kan hjælpe dig med at få de helt rigtige IT-løsninger til netop din virksomhed, er danske Company IT. De specialiserer sig i, at skræddersy IT løsninger til den individuelle virksomhed, således at I får præcis det, I har brug for. De opnår den skræddersyede IT løsning ved at være i tæt dialog med din virksomhed, således at det kommer til at føles som om, I har en intern IT afdeling.

Company IT kan hjælpe med alle de IT behov, der måtte være i din virksomhed. De forhandler nemlig en række forskellige licenser, således at du som virksomhedsejer ikke skal forholde dig til at skulle indkøbe rettigheder til den software, du måtte have brug for, da den udbydes af Company IT selv. De tilbyder alt lige fra Microsoft Office Pakken til omfattende IT sikkerheds- og krypteringsløsninger, således at jeres data kan forblive sikre.

 

Få den rigtige hardware

Det meste software, der kræves for at løfte grafiske opgaver, er enormt tungt og kræver at man har noget solidt hardware, der faktisk kan trække de programmer, som din virksomhed måtte have brug for, for at løse jeres opgaver bedst muligt.

Heldigvis har Company IT også mange års erfaring med salg af computere, og de kan derfor ikke blot vejlede dig i hvilke software løsninger, du måtte have brug for, men også vejlede dig i, og sælge dig, den hardware du måtte have brug for til at I kan levere de bedst mulige resultater til jeres kunder. Læs mere på Company-IT.dk om, hvordan de bedst muligt kan hjælpe dig og din virksomhed med at udvide forretningen, og hvilke forskellige software løsninger, de tilbyder.