Tag din festivaler digitalt

Tag din festivaler digitalt

Når du skal på festivaler, uanset hvilken og hvor stor den er, findes der nogle forskellige digitale redskaber, der kan være perfekt for dig, som for eksempel ønsker at møde nye mennesker eller måske bare har brug for lidt ekstra orden, når du er på festival. Læs med her og få eksempler på hvordan du kan tage dine festivaler med dig digitalt.

Find den rigtige fest

Noget af det smarte ved at alting i dag foregår digitalt, og oftest over telefonen er, at du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med andre. Dette vil altså også sige, at når du er på festival, og eksempelvis søger en fed fest, men ikke lige kender nogen, kan du ved brug af forskellige apps, nemt og hurtigt finde en fest, der passer lige til dit humør. Det kan for eksempel være på appen Heaps, hvor du let kan oprette en profil og søge efter fester i nærheden af dig med forskellige temaer – det bliver altså ikke meget lettere at finde en fed fest på festivallen!

Find dine venner

Hvis du har været på festival før, så ved du, at der er enormt mange mennesker. Du har måske endda prøvet at blive væk fra dine venner før. Her er det igen, at du kan gøre brug af den digitale verden og downloade appen CrowdSearch, til når dine venner forsvinder i alt mylderet. Her kan du let genfinde dine venner, uanset hvor de er blevet af. Alt du skal gøre er at tilkoble din kontaktliste på din telefon samt din Facebook, og herefter vil du let kunne finde dine venner i tilfælde af, at de skulle være blevet væk fra dig på en festival. Dette kan også være med til at gøre din festivaloplevelse en smule mere overskuelig og tryg, da du ikke nødvendigvis behøver at bekymre dig om, hvor dine venner er, og om de har det godt – det kræver nemlig kun ét klik, og så har du fundet dem!

Få et lift

Noget af det, der kan skabe orden for dig, der for eksempel står med et telt under armen, fedtet hår og en masse dåser makrel i tomat, er at bestille et lift til og fra festivalen. Til dette findes der også diverse forskellige apps – her er det med at vælge efter smag og behag. Ved at bestille et lift digitalt slipper du for at skulle stå med besværet omkring transport, samtidig med at din transport kun er et klik væk – du behøver ikke engang snakke med nogen!