Brug en revisor til den rigtige pris

revisor

Brug en revisor til den rigtige pris

Har dit firma brug for en revisor, så vælg en revisor til den rigtige pris. Det kan betale sig at anskaffe en revisor til dit firma. Du eller dine ansatte kan komme til at bruge unødigt meget energi på at lave budgetter, regnskaber og bogføring, hvis I selv står med det. Når man selv står med det, så kan der også ofte opstå fejl, og de fejl kan i sidste ende komme til at koste dyrt for firmaet. 

Så at vælge en revisor er en god idé, men at vælge en dyr revisor er en virkelig dårlig idé. Du kan med fordel følge med i udviklingen på finansområdet, da det kan have stor betydning for dit firmas fremadrettede økonomi. En personlig revisor, kan rådgive dig, hvis der sker ændringer på dit område. 

Hvilken revisor skal du vælge? 

Det vigtigste, du skal se på, er, hvad du får for prisen, når du ser efter en revisor. Det handler jo om, at du skal have noget ud af den ydelse, som du betaler for. Du kan være undersøgende på, hvad du får med i den revisor pris, som der tilbydes. 

Ved at skifte til en personlig revisor, kan du få nogle særlige fordele bl.a. at hele dit regnskab håndteres for en årlig pris på 6000-8000 kr. Prisen inkluderer bogføring, moms, selvangivelse, årsregnskab og gratis rådgivning.

Følg med i udviklingen for dit firmas område

Der kommer på ofte nye regler, eventuelle nye stramninger, moms omlægninger osv. Du kan følge med i udviklingen, ved at læse mere på https://finans.dk/okonomi/. Det kan have stor betydning for dig, at du følger med, da det f.eks. kan være dyrt, hvis du sælger nødder, og momsen på nødder stiger. Hvis du har en personlig rådgiver, så er du garanteret en god rådgivning også i de tilfælde, hvor økonomien i firmaet sænkes pga. de ændringer, der sker i firmaet. 

Så følg med i udviklingen, så dit firma kan nå at foretage ændringer i forbindelse med ny udvikling på området, men overlad det sure regnskabsarbejde, selvangivelse, bogføring osv. til en personlig rådgiver.