Kan man se gratis film og serier lovligt?

Kan man se gratis film og serier lovligt?

Der kommer hele tiden nye film og serier, som man kan blive spurgt, om man har set. Man kan prøve at indhente nogle af dem, når man slapper af om aftenen og i weekenderne. Desværre ligger de fleste af dem på forskellige tjenester, og derfor kan man let komme til at spørge sig selv, om man et sted kan se gratis film og serier.

De ulovlige sider

Søger man på Google efter gratis streaming af film og serier, kan man hurtigt blive sendt ind på en række forbudte sider med lidt mærkelige navne, hvor man ganske vist kan være heldig at finde det man søger efter men stadig i en væsentligt dårligere kvalitet end mange andre steder. Ikke nok med det, så risikerer man også at forlade siden igen med en ny computervirus. Det er ofte det, der holder disse sider i live, de bryder nemlig også loven – og det samme gør du, hvis du tilgår deres indhold. Så selvom det er fristende at benytte sig af det, så er det et no-go.

Det lovlige gratis-indhold

Eftersom de ulovlige sider er et no-go, så er du måske stadig på jagt efter noget godt at se til aftenhyggen og helst noget gratis. Bare rolig, der er gode nyheder også. Flere lovlige streaming udbydere tilbyder nemlig også en form for gratis adgang til deres indhold. Nogle, f.eks. Viafree, tilbyder dig gratis indhold mod at vise dig reklamer. Andre mere utraditionelle udbydere har også meldt sig på banen, som f.eks. Facebook, der også har produceret og udgivet sine egne serier online.

Den bedste løsning

På trods af de forskellige former for gratis indhold, der ligger tilgængelige på nettet, så finder du den bedste løsning hos nogle af de traditionelle udbydere. Se bare, hvordan det her lyder: Ingen Reklamer, Høj Kvalitetsindhold, Gratis. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men flere af de store og traditionelle streaming tjenester giver dig faktisk mulighed for at tilgå alle deres højkvalitets serier og film gratis. Måden, det fungerer på er, at du tegner et prøveabonnement, ofte i 14 dage, hvor du så kan se alle de gratis film og serier, du vil.

Deres mål er at lokke dig til som kunde på den lange bane, men du er i din gode ret til at opsige abonnementet, når din prøvetid er omme. Eftersom flere tjenester tilbyder disse prøveperioder, kan du efterfølgende finde et nyt sted at se gratis film og serier.

Skulle du få lyst til at tegne abonnement ved en af tjenesterne, er det jo en win-win for jer begge, da du så må have vurderet, at indholdet var prisen, typisk 50-100 kr. om måneden, værd.