Medarbejdermotivation kan skabe god forretning

motivation

Medarbejdermotivation kan skabe god forretning

Som virksomhedsejer bør man konstant overveje hvordan man kan gøre ens medarbejdere mere motiverede. For hvis man har en motiveret medarbejderstab, kan man være sikker på, at arbejdet både bliver udført hurtigere og bedre. Derfor er det vigtigt, at man konstant overvejer, hvilke tiltag man kan gøre for at skabe god motivation. I mange restauranter, caféer og lignende indfører de et rigtig godt koncept. Det er et koncept, som gør, at det er langt nemmere at få medarbejderne til at gøre noget godt. Det handler om at skabe en platform, hvor man hver måned kan kåre månedens medarbejder. Er man blevet månedens medarbejder kan man så se det fysisk eller digitalt. Hvad der fungerer bedst er op til den enkelte virksomhed.

Månedens medarbejder på intranettet

De fleste arbejdspladser har en form for intranet. Det gælder også hvis du har med en kæde af caféer at gøre. Her kan man så annoncere månedens medarbejder. Mange virksomhedsejere vil straks tro, at det kommer til at koste rigtig mange penge. For de tror, at det er nødvendigt, at der følger en pengepræmie med. Det behøver dog slet ikke at være tilfældet. For ofte vil det at blive kåret være nok. Mange medarbejdere vil være så stolte, at de ikke behøver andet.

For anerkendelsen fra andre kollegaer er for det meste noget af det vigtigste, man kan forestille sig. At kunne sige til ens kollegaer, at man er blevet kåret som månedens medarbejder vil skabe meget stolthed. Og denne stolthed vil helt sikkert gøre, at man fortsætter med at udføre ens arbejde rigtig godt.

Gør det til en slags konkurrence at blive kåret

Det kan være smart at få folk til at gøre lidt ekstra i hverdagen. Ved at kåre månedens medarbejder kan man sige til folk, at de kan gøre lidt ekstra for at vinde. Se mere på denne side hvor du kan se forskellige medaljer og præmier, som man kan vinde.

Hvis en medarbejder er meget få point fra at blive månedens medarbejder kan vedkommende få en lille medalje, som måske er grå eller lignende. Hvis vedkommende så gør et ekstra stykke arbejde efterfølgende, kan medarbejderen gå hen og vinde og blive meget stolt af det. Man kan også indføre en slags vandrepokal. Den kan både være fysisk eller digital alt efter, hvad man synes giver bedst mening. Man kan finde mange forskellige digitale medaljer, som kan gøre, at man vinder noget gang på gang.